Aankoopkeuring in Delft

Een tweedehandsauto kopen van een particulier is vaak een onzekerheid zoals verborgen gebreken waar u en misschien de verkoper ook niks van af weet. Denk hierbij aan een teruggedraaide kilometerstand of een auto zonder onderhoudshistorie. Heeft u een mooie tweedehandsauto gezien in Delft, laat dan een aankoopkeuring uitvoeren bij Vakgarage Digo.

Vakgarage Digo is RDW erkend en BOVAG lid en wij beschikken dan ook over alle benodigde moderne apparatuur om een aankoopkeuring uit te voeren. Hiermee heeft u altijd betrouwbaar, onafhankelijk en professioneel advies over de staat van de auto. Wij zullen u een keuringsrapport overhandigen om de prijs gelijk te krijgen aan de staat van de auto. De prijs voor een aankoopkeuring bedraagt €149,00. Graag een afspraak maken of meer informatie nodig? Kies uw vestiging via de onderstaande button.

VAKGARAGE AANKOOPKEURING BESPROKEN IN RTL AUTOWERELD

Youtubevideo_Still_aankoopkeuring

“Disclaimer: De Vakgarage aankoopkeuring wordt te allen tijde uitgevoerd door een deskundige. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee deze keuring wordt uitgevoerd, dient te worden benadrukt dat het een momentopname betreft. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de resultaten van de keuring, noch kan het garagebedrijf aansprakelijk worden gesteld voor eventuele latere gebreken die niet tijdens de keuring zijn gedetecteerd.”